Steun Mama's Pride en word sponsor!

Het organiseren van een gratis toegankelijk popfestival is er de afgelopen jaren niet gemakkelijker op geworden. Dit komt door een toename aan regels en oplopende kosten. En toch doen we het élk jaar met enorm veel drive en plezier vanuit onze missie ‘We staan samen voor toekomstmuziek in Zuid-Limburg’. Inmiddels zijn er meer dan 40 bedrijven die ons daarbij jaarlijks steunen. Dit kan al vanaf 350 euro en is extra voordelig omdat onze stichting een Culturele ANBI is.

Waarom zoeken we sponsoren?
Stichting Samenwerkende Muziekfestivals Limburg, de organisator achter Mama’s Pride is een stichting zonder winstoogmerk die volledig draait op vrijwilligers. Elk jaar worden we geconfronteerd met steeds meer regels, van veiligheid tot duurzaamheid. En ja, dat is goed, want ook wij willen dat onze bezoekers nú en in de toekomst zorgeloos van popmuziek kunnen genieten. Ook vinden we dat de artiesten op ons podium een eerlijke gage verdienen voor hun optredens. Ja, daar krijgen we een subsidie voor van de gemeente en provincie, maar dit neemt niet weg dat we voor bijna 70% (!) van onze inkomsten afhankelijk van de inkomsten, met name horeca, tijdens het festivalweekend. Daarnaast geven vrijwel alle, en dat zijn allemaal lokale, partijen waarbij wij materialen of diensten afnemen geven ons mooie kortingen. Daarbij werken we met de nodige verenigingen in de gemeente die voor hun hulp, van barwerkzaamheden tot toegangscontrole, een kleine vergoeding voor hun verenigingskas ontvangen. We doen het dus écht samen, elk jaar weer! 

Misschien dat jouw bedrijf ons ook een klein steuntje in de rug kan geven…

Wat brengt sponsoring jouw bedrijf?
Je krijgt natuurlijk iets terug voor je support. Behalve de glimlach op het gezicht van duizenden jaarlijkse bezoekers, nodigen we je uiteraard op ons festival waar we je op het Zuidlease VIP deck ontvangen met een natje en een droogje. Klik hier voor de huidige sponsorpakketten. Niet helemaal naar je wens of wil je een ander voorstel doen? Dat kan! Neem contact op met onze sponsorcommissie o.l.v.. Wybrand Leinders.

Goed om te weten!
Stichting Samenwerkende Muziekfestivals Limburg is een Culturele ANBI. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt.

Interesse?
Neem contact op met onze sponsorcommissie o.l.v. Wybrand Leinders via wybrand@mamaspride.nl of 06-46624556.

Mama's Pride wordt gesponsord door

© Copyright 2024. All rights reserved.  |  Privacyverklaring |  Website gemaakt door Marliez – Image & Branding.

Logo MMP 260x140

Meld je aan voor de Mama's Pride Nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!

Share This