Nieuws

Solomon maakt line-up Volt Stage compleet

Met het toevoegen van Solomon aan de line-up is ook het programma van de Volt Stage compleet. De band uit Maastricht bracht in januari haar debuut ‘It’s All Downhill From Here’ uit, speelde op Eurosonic Noorderslag en doet momenteel een clubtour door Nederland. Hun melancholische indierock zit vol dromerige melodieën en intense gitaarsolo’s.  

⚡ Line-up Volt Stage
Poppodium Volt heeft gedurende het Moederdagweekend op 13 en 14 mei 2023 een eigen podium op Mama’s Pride. Het Sittardse poppodium presenteert de top van de Limburgse poptalenten, zowel uit Sittard-Geleen als de rest van de provincie. Op de Volt Stage zijn er dit jaar optredens van: Seymour Sachs, Martin Sillen, Barn & Belle, LoMalo, Julia Sabaté, Mala, Tower Crane Towers, Tommy Gazer, Solomon en Madoux. Hiermee geeft Mama’s Pride invulling aan de wens om het poppodium uit de eigen gemeente meer te betrekken bij het festival.

🤗 Word festivalvriend
We vinden het belangrijk om Limburgs muziektalent te steunen. Daarom introduceren we dit jaar een nieuw podium waar 10 regionale acts zich kunnen presenteren aan een groot publiek. Waar Volt zorgt voor de artiesten, kost de infrastructuur (het podium zelf, licht en geluid) van zo’n extra podium natuurlijk ook wat. Maak Word daarom ‘Vriend Van’ ons festival en ondersteun ons in onze missie. Je krijgt er heel wat voor terug! Doe het nú!