Nieuws

Praktische info Mama’s Pride 2022

Dit jaar zijn er wat veranderingen op Mama’s Pride. Zo is het festival voor het eerste cashless! Je betaalt dus gewoon, direct, met je pinpas bij de bar of foodtruck. Dat is misschien even wennen, maar biedt ook veel voordelen! We zetten de belangrijkste praktische zaken op een rij.

๐ŸŸก Cashless
Mama’s Pride is dit jaar voor het eerst helemaal cashless. Dat betekent dat je direct bij de bar รฉn bij alle foodtrucks met je pinpas betaalt. Je hoeft dus niet meer รฉรฉrst in de rij te staan voor consumptiemunten (en kunt ze ook niet verliezen of vergeten uit te geven!). Heb je alleen cashgeld bij? We hebben voldoende opwaardeerkaarten (โ‚ฌ 1,00) beschikbaar bij de info/merchandise stand. De enige plek waar je verder cash kunt gebruiken op het terrein is – mogelijk – wanneer een band eigen merchandise heeft meegenomen.

๐ŸŸก Toiletten
Voor het gebruik van onze toiletvoorzieningen betaal je voor een heel weekend โ‚ฌ 2,-. Bij de info/merchandise-stand รฉn toiletten kun je een mooi stoffen Mama’s Pride pols(plas)bandje kopen (met je pinpas). Kinderen t/m 12 jaar maken gratis gebruik van de toiletten.

๐ŸŸก NIX18
Bij binnenkomst op het terrein en info/merchandise-stand krijg je – op vertoon van je id-kaart – een NIX18 bandje. Hou dus je id-kaart klaar als je het terrein oploopt. Bij twijfel over je leeftijd, en in ieder geval bij iedereen onder de 25 jaar, zal hierom gevraagd worden. Alleen met een NIX18-polsbandje kun je bij de bar alcoholhoudende consumpties bestellen.

๐ŸŸก Bekers
We houden het terrein graag schoon. Daarom ruil je 50 bekers bij de bar in voor 1 gratis consumptiemunt.

๐ŸŸก Kluisjes
Mama’s Pride beschikt niet over kluisjes om waardevolle spullen in op te bergen.

๐ŸŸก Parkeren en vervoer
We raden iedereen aan om zoveel mogelijk met fiets, te voet of openbaar vervoer naar Mama’s Pride te komen.

๐Ÿš—ย auto
Kom je (toch) met de auto? Om overlast voor de buurt te minimaliseren, verzoeken we je je auto te parkeren op de parkeerplaats van LACO Glanerbrook, te bereiken via de Kummeneadestraat. Van daaruit loop je door/om het mooie park naar het festivalterrein.

๐Ÿšฒ fiets
Om overlast voor te minimaliseren verzoeken we je je fiets bij voorkeur te parkeren in de grote onbewaakte fietsenstalling bij de hoofdentree van LACO Glanerbrook. Van daaruit loop je door/om het mooie park naar het festivalterrein.

๐Ÿšˆ trein
Gebruik Station Geleen Oost (700 meter, 8 minuten lopen) of Station Geleen-Lutterade (1,5 km, 20 minuten lopen). Let op: er is geen treinverkeer tussen Sittard en Heerlen tijdens het festival. Wel zet Arriva bussen in die stoppen ter hoogte van station Geleen Oost.


๐ŸŸก Huisregels

Onze festival-huisregels vind je hier.

ย