Nieuws

Win met jouw favoriete act en ondersteun het Glazen Huis Geleen!

Het Glazen Huis Geleen is terug! Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 december zal de Markt in Geleen het decor vormen van de derde editie van de goededoelen-actie. Ook Mama’s Pride komt in actie en jij kunt helpen!

Tijdens het derde weekend van december laten vier presentatoren zich vrijwillig 48 uur opsluiten. Ook deze editie wordt het geld opgehaald voor twee lokale goede doelen: Greutsj, dat zich bezig houdt met talentontwikkeling van kinderen tussen 8 en 14 jaar in de Westelijke Mijnstreek en Vincentiusvereniging Geleen, een vrijwilligersorganisatie dit in actie komt als inwoners hulp nodig hebben.

Met Mama’s Pride zijn we uitgenodigd om op 17 december tussen 17:00 en 18:00 uur een uur lang de beste nummers uit de historie van 27 edities Mama’s Pride te komen laten horen. En daarbij leek het ons leuk jullie hulp te vragen! Welke artiest mag absoluut niet ontbreken tijdens dit uur? En wat is je tip voor Mama’s Pride 2023?

Onder de reacties* verloten we een pakket met twee backstage-kaarten voor Mama’s Pride 2023. Volledig verzorgd, inclusief eten en drinken en twee t-shirts (keuze Mama’s Pride of Daddy Cool). De winnaar wordt bekend gemaakt op 17 december in de uitzending vanaf de Markt in Geleen. Voor elke deelname doneren we €0,27 (een cent voor elke editie*) aan het goede doel.

Doe mee:

*Voor elke reactie doneren we € 0,27 aan Het Glazen Huis Geleen (met een maximum van € 270,-).