Nieuws

Mama’s Pride Festival presenteert – onder voorbehoud – 18 namen!

Onder (zwaar) voorbehoud, want de veiligheid van artiesten, publiek en vrijwilligers gaat boven alles. Dit dus is (bijna) het hele (gratis) programma. Bam! Qua sponsoring is ons Moederdag-festival (nog) niet rond. Alles staat on-hold nu. Dit is voor de voorpret! Steun die bands. Àls, het doorgaat. En als, nog een paar sponsoren zich melden. Als, als, als ja, want alles staat nog in de sterren.

Klassiekers. Wat dacht je van het monument Jack Poels met zijn nieuwe soloprogramma en oudgedienden als de Livin’ Blues Xperience of Bettie Serveert, need we say more?

Dansen. ‘De beste van België’, Cookies and Cream. Tomorrowland deden ze, Rock Werchter, Laundry Day en zelfs het Formule 1-circuit, ja die komen zaterdagavond afsluiten in Geleen. De Golden Era aka Brass Rave vs. Kauw zetten de wei ook op de kop, old school. Yīn Yīn zit eveneens in de zwaar dansbare hoek. En, bij de opzwepende Berber-klanken van Tamikrest kun jij onmogelijk stil blijven staan. DJ 45 Frank doet het pauze-vinyl. Hoppa!

Talenten. De Nu-Of-Nooit winnares en opener van Pinkpop 2020 doet bij ons haar allerlaatste try-out, Elle Hollis. De Nederpopband WIES won de Grote Prijs van Nederland, en de bedwelmende soultrap van de Vlaamse Ikraaan gooide recentelijk heel erg hoge ogen bij De Nieuwe Lichting van StuBru. De Antwerpse punkrockband SONS won die grote Belgische popprijs in 2018 en komt ons met psychedelische garagepunk verwennen. De feel good youtube-ster Blanks (méér dan een miljoen volgers) is er en ook hiphopper Fresku kennen we toch allemaal?! * Er volgen nog drie FrontStage-ers.

De verrassing, Karsu. Deze Amsterdamse dame stond op haar 17e al in Garnegie Hall NY, verkocht vier keer het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam uit en stond diverse keren op het North Sea. Verwacht een aangename mix van lichte popmuziek, jazz en Turkse muziek. De omgekeerde wereld dit (normaal beginnen ze bij ons); wij zijn vereerd.

Voilà, onze steigers staan. Nu nog een paar steuntjes. Binnenkort méér, te ja of te nee. Klik door op de band-info’s voor méér details en heet hen welkom! En maak je vrienden en vriendinnen gek. Mijd contact en, stuur dat virus weg.

Wat vind jij van ons #mmp20-programma? Deel ons jouw liefde!