Nieuws

MAAK MAMA TROTS!

Stichting Samenwerkende Muziekfestivals Limburg zoekt nieuwe teamleden. Stichting Samenwerkende Muziekfestivals Limburg (SSML) is de organisator van de muziekfestivals Mama’s Pride en Daddy Cool. Twee gratis toegankelijke familie-festivals die zich richt op het presenteren van nieuwe popmuziek aan muziekliefhebbers van alle leeftijden in Zuid-Limburg. De organisatie bestaat uit een hecht team aan vrijwilligers dat o.l.v. een tweekoppige directie invulling geeft aan de uitvoering van het beleid. Ter versterking van onze teams marketing, logistiek en vrijwilligerscoördinatie zoeken we per direct nieuwe leden. Ook zoeken we een duurzaamheidscoördinator die zich wil bezighouden met het opstellen van beleid om onze festivals toekomstbestendig te maken en onze voetafdruk te beperken.

Met veel passie organiseren we jaarlijks samen Mama’s Pride en Daddy Cool in Zuid-Limburg. Deze festivals zijn sinds maart 2021 samengebracht in één stichting met als doel om samen hun toekomst te bestendigen, een groter publiek te bereiken en te professionaliseren. Onze missie bestaat eruit dat we nieuwe popmuziek presenteren aan een zo groot mogelijk publiek. Als kernwaarden hanteren we daarbij dat onze festivals laagdrempelig, actueel en lokaal verbindend moeten zijn.

Vrijwel de volledige organisatie is gebouwd op vrijwilligers; een kernteam met professionals met grote affiniteit met popmuziek. Iedereen binnen de organisatie vindt het belangrijk in zijn/haar vrije tijd een steentje bij te dragen aan het breed bereikbaar maken van popcultuur. Wij werken in specifieke teams, zoals programmering, marketing, sponsoring, logistiek, horeca, artiestenproductie en vrijwilligers aan het opstellen en uitvoeren van onze plannen. We streven naar een divers en inclusief team en hanteren de governance code cultuur.

Wij bieden:

  • Een hecht, gedreven team;
  • De kans om je netwerk uit te breiden en je (verder) te ontwikkelen tot/als professional;
  • Zelfstandig vrijwilligerswerk in een inspirerende sector;
  • De functie is onbezoldigd. Onkosten worden vergoed.
  • Het samen bezoeken van concerten en festivals.

 

We zoeken per direct specifiek versterking op de volgende gebieden:

  • Teamlid Marketing
  • Teamlid Vrijwilligers
  • Teamlid Infrastructuur
  • Duurzaamheidscoördinator

 

Interesse in het versterken van onze organisatie? Lees hier de functie-omschrijvingen of laat hier direct je contactgegevens achter. Heb je een vraag? Stuur ons een bericht via info@mamaspride.nl.