Locatie & Route

Mama’s Pride vindt plaats in het Burgemeester Damenpark in Geleen. Dit is aan de achterzijde van Sport- en recreatiecentrum Glanerbrook.

Festivalentree:
Deze bevindt zich op de Beekhoverstraat tegenover de Kinkenweg (maps).

Auto:
Kom je met de auto, vragen we je deze niet in de woonwijk te parkeren i.v.m. veiligheid en doorgang van hulpdiensten. Parkeer op de parkeerplaats van Glanerbrook aan de Kummeneadestraat (ingang tegenover nummer 66). Hier is voldoende gratis parkeerruimte. Van hiearuit is het 2 minuten lopen naar de ingang van het festivalterrein.

Fiets:
Kom je met de fiets, vragen we je deze niet direct aan het festivalterrein te plaatsen i.v.m. de veiligheid en doorgang van hulpdiensten. De kans bestaat dat fietsen worden verwijderd/verplaatst. Plaats je fiets op de grote, gratis (onbewaakte) fietsenstalling tegenover de ingang van Glanerbrook aan de Kummeneadestraat. Van hieruit is het 2 minuten lopen naar de ingang van het festivalterrein.

Trein:
Het festivalterrein ligt op ongeveer 3 minuten lopen van Station Geleen-Oost. Vanaf het Stationsplein loop je rechtdoor in de richting van de Oranjelaan (recht tegenover station). Na ong. 100 m links afslaan naar de Oranjelaan. Op de Oranjelaan na 150 m rechts afslaan naar de Beekhoverstraat. Na ongeveer 300 meter is links de ingang van het festivalterrein.

Logo MMP 260x140

Meld je aan voor de Mama's Pride Nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!

Share This