Info

Huisregels

De festival(huis)regels

“Amusez vous!”
Er zijn wel duizend-en-één huisregels op te stellen, maar zodra je het festivalterrein betreedt vragen we
eigenlijk maar één ding van je: heb respect voor elkaar! Mama wilt dat je het festivalterrein ziet als haar woonkamer en al je mede-festivalgangers als je beste vrienden. Met andere woorden: maak er met ons, alle bands en je collega-festivalgangers een onvergetelijk feestje van!

Toch hebben we 10 festival(huis)regels opgesteld, waarmee je akkoord gaat bij het betreden van ons terrein:
1. Volg aanwijzingen van de medewerkers op.
2. Geen alcohol onder de 18 jaar.
3. Geen eigen consumpties.
4. Geen ongewenste intimiteiten.
5. Geen agressie of racisme.
6. Geen hinderlijk gedrag.
7. Geen wapens, drugs en lachgas (patronen/cilinders)
8. Geen groepskenmerkende uitingen.
9. Geen (huis)dieren.
10. Geef je toestemming om op het terrein gemaakte foto’s
en of video te gebruiken voor publicatiedoeleinden.

En, de 11e: bij twijfel beslist de security.

CONSUMPTIES
Op een feestje neem je normaalgesproken drank en spijzen mee voor het feestvarken. Dat hoeft op
Mama’s Pride niet, mag zelfs niet! Glas en blik zijn namelijk ten strengste verboden op het terrein. Daar tegenover staat dat mama, als goede gastvrouw, voor van alles heeft gezorgd. Het is geen verplichting ergens gebruik van te maken, maar bedenk wel dat de continuïteit van het gratis festival wordt verlengd met elke consumptie die wordt verkocht. Mama vertrouwt daarom op de goedheid van haar gasten! Voor alcoholische versnaperingen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Iedereen van 18 jaar en ouder ontvangt bij de entree een NIX-polsbandje. Ben je jonger dan 25, hou er dan rekening mee dat er om je ID wordt gevraagd. Kun je geen id-kaart tonen? Dan geen bandje! Behalve wat te drinken kun je ook wat eten eten op ons ‘food-court’.

Let op: het festival is vanaf dit jaar PIN-ONLY. Wil je wat eten of drinken op het festivalterrein, gebruik je je bankpas! Je hoeft dus géén munten te kopen! 

BEKERS
In navolging van vorige jaren, heeft mama ook dit jaar plastic bekers ingekocht. Dat doet ze voor jullie én onze veiligheid. Mama houdt haar woonkamer graag netjes, en daarom vraagt ze jullie de bekertjes niet zomaar weg te gooien. Nee, want dat zou ook niet slim zijn! Voor elke 50 bekers die je verzamelt krijg je namelijk een consumptie-munt, goed voor één consumptie. Inleveren bij de bar!

SLUITINGSTIJDEN
Let wel op de sluitingstijden van de drank- en eetgelegenheden! De drank- en eetgelegenheden sluiten een half uur na het einde van het programma.

AANSPRAKELIJKHEID
“Doe niks wat ik ook niet zou doen” is mama’s advies. Doe je dat toch, dan voelt ze zich in de rechtsvorm van Stichting Samenwerkende Muziekfestival Limburg niet aansprakelijk voor schade welke is/wordt toegebracht aan personen en diens eigendommen op het festivalterrein. Het betreden van het festivalterrein geschiedt dan ook op eigen risico.

EN VERDER…
Mama geeft om jullie veiligheid! Zaken die Mama niet tolereert zijn steek- en vuurwapens, (hard)drugs, open vuur en clubkleding en/of provocerende (club)kleding. Maar ook huisdieren zijn op het terrein niet welkom, ook voor hun eigen veiligheid!

Tenslotte, Enjoy the festival!