Info

Huisregels en corona-maatregelen

Mama’s Pride is dit jaar iets anders dan normaal… Naast onze reguliere huisregels gelden er ook corona-regels waar je je aan moet houden als je het terrein betreedt.

Corona-regels

**Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en bij corona-gerelateerde klachten: blijf thuis!**

Als je op het terrein komt, krijg je een vaste zitplaats toegewezen op basis van jouw bestelling. Je blijft gedurende de dag zoveel mogelijk op deze plek en het is niet toegestaan om bij andere bezoekers te gaan zitten. Het is gedurende het festival wel toegestaan je te verplaatsen, bijv. voor het bestellen van een drankje of eten, het kopen van band- of festivalmerchandise of het bezoeken van het toilet. Houd daarbij wel voldoende afstand; er is ruimte genoeg!

Uiteraard zijn kinderen ook welkom! Vanwege de registratieplicht moet iedere bezoeker een ticket hebben. Kinderen vanaf 6 jaar worden gezien als reguliere bezoeker, terwijl er voor kinderen t/m 5 jaar een apart kinderticket is. Dit geldt niet als vaste zitplaats (strandstoel of barkruk). Voor kinderen is er rand-animatie geregeld in de vorm van een springkussen en knutsel-activiteiten i.s.m. Luna Events. Deze zijn aan de zijkant van het terrein in het zicht voor ouders geplaatst. Kinderen t/m 5 jaar hoeven geen 1,5 meter tot elkaar te houden en mogen vrij rondlopen over het volledig afgezette terrein.

Zie ook de Veelgestelde Vragen!

De huisregels

Mama zegt: “Amusez vous!” Er zijn wel duizend-en-één huisregels op te stellen, maar zodra je het festivalterrein betreedt vragen we eigenlijk maar één ding, nou ja – dit jaar twee (!) dingen – van je: heb respect voor mekaar (én houd afstand)! Mama wilt dat je het festivalterrein ziet als haar woonkamer en al je mede-festivalgangers als je beste vrienden. Met andere woorden: maak er met ons, alle bands een onvergetelijk feestje van!

De belangrijkste regels op een rijtje:

  • De bezoeker is verplicht om, indien daarom verzocht wordt, mee te werken aan fouillering bij bezoek van het evenement.
  • De bezoeker is verplicht om op eerste verzoek zich te identificeren om de organisatie onder meer in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen in het kader van evenementen, waaronder de verplichting van het niet verstrekken van alcohol aan personen met een leeftijd jonger dan 18 jaar.
  • De bezoeker is verplicht zich te houden aan de voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie, de exploitanten van de plaats waar het evenement wordt gehouden, het ordepersoneel, de brandweer en andere bevoegden.
  • Geen steek- en vuurwapens, (hard)drugs, open vuur en clubkleding en/of provocerende (club)kleding op het festivalterrein.
  • Geen glas, blik of andere verpakkingen die drank- en etenswaren bevatten.
  • Geen wapens of iets dat ervoor gebruikt kan worden zoals kettingen (ook aan broeken en kleding), wandelstokken (m.u.v. medisch gebruik), hamers en tentstokken.
  • Geen drones (in welke vorm dan ook).
  • Overige gevaarlijke voorwerpen.
  • Huisdieren zijn niet welkom op het festivalterrein.

De security bij de ingang beslist in twijfelgevallen!

En bovenal: enjoy the festival!