Info

Festivalinfo

Let op: Mama’s Pride is een cashless festival! Je betaalt dus gewoon, direct, met je pinpas bij de bar of foodtruck. We zetten de belangrijkste praktische zaken op een rij.

🟡 Cashless
Mama’s Pride is een cashless festival. Dat betekent dat je direct bij al onze barren (vier stuks dit jaar) én bij alle foodtrucks met je pinpas betaalt. Je hoeft dus niet meer éérst in de rij te staan voor consumptiemunten (en kunt ze ook niet verliezen of vergeten uit te geven!).

⚠️ Heb je alleen cashgeld bij? Geen probleem! We hebben voldoende opwaardeerkaarten beschikbaar bij de info stand*. De enige andere plek waar je cash kunt gebruiken op het terrein is – mogelijk – wanneer een band eigen merchandise heeft meegenomen. *zo lang de voorraad strekt.

🟡 Toiletten
Voor het gebruik van onze toiletvoorzieningen betaal je voor een heel weekend € 2,50. Bij de info/merchandise-stand én toiletten kun je een mooi stoffen Mama’s Pride pols(plas)bandje kopen (met je pinpas). Kinderen t/m 12 jaar maken gratis gebruik van de toiletten.

🟡 NIX18
We schenken alleen alcohol aan iedereen boven de 18 jaar. Bij twijfel over je leeftijd, en in ieder geval bij iedereen onder de 25 jaar, zal bij de entree om een id-kaart gevraagd worden. Op vertoon van je id-kaart krijg je vervolgens een NIX18 bandje. Tussen de 18 en 25 jaar? Hou dan je id-kaart bij de hand als je het terrein oploopt.

🟡 Bekers
We houden het terrein graag schoon. Daarom ruil je 50 bekers bij de bar in voor 1 gratis consumptiemunt. Deze consumptiemunt heeft de waarde van één consumptie (fris of bier) en is in te wisselen bij een van onze vier barren.

🟡 Kluisjes
Mama’s Pride beschikt niet over kluisjes om waardevolle spullen in op te bergen.

🟡 Parkeren en vervoer
We raden iedereen aan om zoveel mogelijk met fiets, te voet of openbaar vervoer naar Mama’s Pride te komen.

🚗 auto
Kom je (toch) met de auto? Om overlast voor de buurt te minimaliseren, verzoeken we je je auto te parkeren op de parkeerplaats van LACO Glanerbrook, te bereiken via de Kummeneadestraat. Van daaruit loop je door/om het mooie park naar het festivalterrein.

🚲 fiets
Om overlast voor te minimaliseren verzoeken we je je fiets bij voorkeur te parkeren in de grote onbewaakte fietsenstalling bij de hoofdentree van LACO Glanerbrook. Van daaruit loop je door/om het mooie park naar het festivalterrein.

🚈 trein
Gebruik Station Geleen Oost (700 meter, 8 minuten lopen) of Station Geleen-Lutterade (1,5 km, 20 minuten lopen).


🟡 Huisregels

Onze festival-huisregels vind je hier.