Info

Festivalinfo

De huisregels.

Mama zegt: “Amusez vous!”
Er zijn wel duizend-en-één huisregels op te stellen, maar zodra je het festivalterrein betreedt vragen we eigenlijk maar één ding van je: heb respect voor mekaar! Mama wilt dat je het festivalterrein ziet als haar woonkamer en al je mede-festivalgangers als je beste vrienden. Met andere woorden: maak er met ons, alle bands een onvergetelijk feestje van!

De belangrijkste regels op een rijtje:

  • De bezoeker is verplicht om, indien daarom verzocht wordt, mee te werken aan fouillering bij bezoek van het evenement.
  • De bezoeker is verplicht om op eerste verzoek zich te identificeren om de organisatie onder meer in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen in het kader van evenementen, waaronder de verplichting van het niet verstrekken van alcohol aan personen met een leeftijd jonger dan 18 jaar.
  • De bezoeker is verplicht zich te houden aan de voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie, de exploitanten van de plaats waar het evenement wordt gehouden, het ordepersoneel, de brandweer en andere bevoegden.
  • Geen steek- en vuurwapens, (hard)drugs, open vuur en clubkleding en/of provocerende (club)kleding op het festivalterrein.
  • Geen glas, blik of andere verpakkingen die drank- en etenswaren bevatten.
  • Geen wapens of iets dat ervoor gebruikt kan worden zoals kettingen (ook aan broeken en kleding), wandelstokken (m.u.v. medisch gebruik), hamers en tentstokken.
  • Geen drones (in welke vorm dan ook).
  • Overige gevaarlijke voorwerpen.
  • We raden af huisdieren mee te nemen op het festivalterrein.

De security bij de ingang beslist in twijfelgevallen!

En bovenal: enjoy the festival!

Consumpties

Op een feestje neem je normaalgesproken drank en spijzen mee voor het feestvarken. Dat hoeft op Mama’s Pride niet, mag zelfs niet! Glas en blik zijn namelijk ten strengste verboden op het terrein. Daar tegenover staat dat mama, als goede gastvrouw, voor van alles heeft gezorgd. Het is geen verplichting ergens gebruik van te maken, maar bedenk wel dat de continuïteit van het gratis festival wordt verlengd met elke consumptiebon die wordt verkocht. Mama vertrouwt daarom op de goedheid van haar gasten!
Wil je wat eten of drinken op het festivalterrein, heb je consumptie- bonnen nodig. In 2019 kosten ze € 2,70 en daarvoor koop je een pilsje, glaasje fris, koffie en thee, water, witte- of rode wijn. Voor alcoholische versnaperingen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Ben je jonger dan 25, hou er dan rekening mee dat er om je ID kan worden gevraagd bij élke bestelling met alcohol. Behalve wat te drinken koop je voor schappelijke prijzen ook wat te eten op ons ‘food-court’.

Sluitingstijden

Let wel op de sluitingstijden van de bonnenverkoop/kassa en de drank- en eetgelegenheden! De kassa sluit beide dagen een half uur voor het einde van het programma en de drank- en eetgelegenheden een half uur na het einde van het programma. Let op: Mama neemt geen bonnen terug!

Aansprakelijkheid

“Doe niks wat ik ook niet zou doen” is mama’s advies. Doe je dat toch, dan voelt ze zich in de rechtsvorm van Stichting Mama’s Pride niet aansprakelijk voor schade welke is/wordt toegebracht aan personen en diens eigendommen op het festivalterrein. Het betreden van het festivalterrein geschiedt dan ook op eigen risico.