Info

Veelgestelde Vragen

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MAMA’S PRIDE 2023

IS MAMA’S PRIDE 2023 GRATIS?
Ja, Mama’s Pride 2023 is gratis. Het is niet nodig vooraf te reserveren.

HOE BETAAL IK MIJN CONSUMPTIES?

Mama’s Pride 2023 is cashless. Betalen kan alleen via PIN! Dit betreft zowel bij de vier barren, foodtrucks, merchandise/info-stand en toiletten. T.o.v. de vorige editie in 2022 verdubbelen we het aantal meters bar en betaalterminals. De enige plek waar mogelijk met cash betaald kan worden, is de merchandise van artiesten bij de merchandise/info-stand.

IK HEB ALLEEN MAAR CONTANT GELD BIJ, WAT NU?

We bieden betaalkaarten aan, de zogenaamde ‘balanskaart’. Deze zijn verkrijgbaar bij de info/merchandise stand en kosten € 1,- per stuk. Let op: overgebleven saldo op de balanskaart kunnen we helaas niet terugboeken!

MAG IK MIJN EIGEN ETEN OF DRINKEN MEENEMEN?

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op het festival is eten en drinken verkrijgbaar.ZIJN ER TOILETTEN AANWEZIG OP MAMA’S PRIDE?
We hebben toiletwagens (spoeltoiletten, geen dixies) en plasgoten voor heren. Gebruik kost € 0,50 per keer of € 2,50 voor het gehele weekend. Voor het hele weekend krijg je een zwart geweven Mama’s Pride polsbandje. Deze koop je bij de info/merchandise-stand of bij de toiletten zelf. Ook is er één mindervaliden toilet.

WELKE MAATREGELEN WORDEN GETROFFEN OM GEHOORSCHADE TE VOORKOMEN?
We volgen het Derde Convenant Preventie Gehoorschade van de Rijksoverheid. In de praktijk betekent dit dat het geluidsniveau dat op Mama’s Pride wordt geproduceerd beneden de 103dB is. Voor bezoekers zijn er gratis oordoppen beschikbaar bij de Info-stand. Kijk voor meer informatie ook op I Love My Ears, de landelijke campagne voor gezond gehoor.

MAG IK MIJN HOND MEENEMEN?
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

IS ER VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID?
I.v.m. de te verwachte drukte in de wijk adviseren we bezoekers die per auto komen te parkeren op een van de parkeerplaatsen van Glanerbrook. De entree bevindt zich aan de Kummenaedestraat ter hoogte van de Kievitstraat. Het festivalterrein bevindt zich op loopafstand.

WAAR KAN IK MIJN FIETS PLAATSEN?
Het is niet toegestaan fietsen te plaatsen bij de entree en nooduitgangen van het festivalterrein. We adviseren bezoekers die per fiets komen om hun fiets op de grote (onbewaakte) fietsenstalling van Glanerbrook te plaatsen. De entree bevindt zich aan de Kummenaedestraat ter hoogte van de Kievitstraat. Het festivalterrein bevindt zich op loopafstand.

IK BEN MINDERVALIDE. IS HET FESTIVAL VOOR MIJ TOEGANKELIJK?
Het festivalterrein is redelijk tot goed begaanbaar voor mindervaliden. Door het park lopen verharde paden (zie plattegrond). We richten een verhoogd rolstoelplatform in met zicht op de main stage. Ook is er een mindervalidetoilet aanwezig.