Info

Veelgestelde Vragen

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MAMA’S PRIDE 2021


HEBBEN DE NIEUW AANGEKONDIGDE MAATREGELEN IN DE PERSCONFERENTIE VAN 13 AUGUSTUS GEVOLGEN VOOR HET DOORGAAN VAN MAMA’S PRIDE?
Nee, Mama’s Pride gaat in de eerder aangekondigde vorm door!

IS MAMA’S PRIDE 2021 GRATIS?
Ja, Mama’s Pride 2021 is gratis, maar je bent wél verplicht vooraf je tickets online reserveren. Het heeft geen zin om zonder ticket naar het festivalterrein te komen, want er is geen deurverkoop.


IS EEN NEGATIEF TESTBEWIJS OF GELDIG VACCINATIEBEWIJS VERPLICHT OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MAMA’S PRIDE 2021?

Nee, het is niet verplicht om negatief testbewijs of geldig vaccinatiebewijs te hebben! We werken met aangepaste edities die volledig zittend zijn. Hierdoor is het niet nodig jezelf te laten testen voor toegang.

HOE WERKT DE PLACERING?
We richten het terrein in in vier verschillende soort zitplekken. Als bezoeker kies je voor een van de volgende soorten bij bestellen. Bij binnenkomst krijg je een vaste plek aangewezen op basis van jouw bestelling.Vanaf het podium gezien zijn er eerst 20 picknickdekentjes voor maximaal 4 personen uit hetzelfde huishouden (excl. kinderen onder de 6 jaar). Vervolgens staan er strandstoelen. Deze kun je bestellen voor 1 of 2 personen (6 jaar of ouder). Daarachter staan biertafels met twee banken voor maximaal 4 personen (excl. kinderen onder de 6 jaar) en het verste van het podium staan sta-tafels met 4 barkrukken (6 jaar of ouder).

ZIJN KINDEREN WELKOM EN MOETEN KINDEREN IN HET BEZIT ZIJN VAN EEN TICKET?
Uiteraard zijn kinderen ook welkom! Vanwege de registratieplicht moet iedere bezoeker een ticket hebben. Kinderen vanaf 6 jaar oud worden gezien als reguliere bezoeker, terwijl er voor kinderen tot 6 jaar een apart kinderticket is. Let op: dit is geen zitplaats op een strandstoel of barkruk! Voor kinderen is er rand-animatie geregeld in de vorm van een springkussen en spellen in een kids-area die in het zicht is geplaatst en waar begeleiding aanwezig is.

IS MIJN TICKET GELDIG VOOR DE HELE DAG?
Ja, je koopt een ticket voor de hele dag. Het programma duurt van 14:00 uur tot 20:00 uur. De deuren gaan om 13:30 uur open. Er is geen deurverkoop in verband met reserveringsplicht.

WAAROM MOET IK EEN TICKET RESERVEREN?
We hebben te maken met registratieplicht en een maximum capaciteit aan zitplekken op 1,5 meter. Daarom is het dit jaar nodig om (gratis!) tickets voor Mama’s Pride te bestellen.

KAN IK MIJN TICKET RUILEN TEGEN EEN ANDERE DAG?
Tickets ruilen tegen een andere dag, tijdslot of event is helaas niet mogelijk. Mocht je tóch niet kunnen komen, stellen we het op prijs als je de tickets teruggeeft zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken.

WAT ZIJN DE MAATREGELEN RONDOM COVID-19 VOOR MAMA’S PRIDE?
We hebben alle Covid-19 gerelateerde maatregelen en huisregels hier voor je verzameld.

MAG IK WEL RONDLOPEN OP HET FESTIVALTERREIN?
Ja, je hebt een vaste zitplaats, maar je mag uiteraard het toilet bezoeken, wat bestellen bij de bar of foodtruck of de merchandise stand. Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand en volg de looproutes (simpel: met de klok mee!)

HOE KAN IK BETALEN?
Betalen kan op Mama’s Pride 2021 alleen via PIN!

MAG IK MIJN EIGEN ETEN OF DRINKEN MEENEMEN?
Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op het festival is eten en drinken (ook non-alcoholisch) verkrijgbaar.

ZIJN ER TOILETTEN AANWEZIG OP MAMA’S PRIDE?
Er zijn toiletten aanwezig voor mannen en vrouwen (gescheiden). Deze zijn gratis toegankelijk op het terrein.

MAG IK MIJN HOND MEENEMEN?
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.