Nieuws

Help poptalent en word festivalvriend!

Dit jaar presenteren we i.s.m. Poppodium VOLT een talentenpodium op Mama’s Pride. Op de Volt Stage zullen 10 regionale acts de kans krijgen zich voor een groot publiek te presenteren. Om dit te realiseren, zoeken we vrienden van het festival

Ondersteun poptalent!
Gedurende de covid-19 periode was het voor jong poptalent moeilijk of bijna onmogelijk om op te treden. Hoog tijd dus om het vele Limburgse poptalent dat onze regio rijk is daarom nú een podium te bieden voor een groot publiek. En waar kan dat beter dan op een festival? In samenwerking met poppodium Volt bieden we tien jonge Limburgse acts een podium. Een extra podium op Mama’s Pride dus! Waar Volt zorgt voor de artiesten, kost de infrastructuur van zo’n extra podium natuurlijk ook wat. Word vriend van ons festival en ondersteun ons in onze missie om muziektalent een podium te bieden!

Waarom ondersteunen?
Het organiseren van een gratis toegankelijk popfestival is er de afgelopen jaren niet gemakkelijker op geworden. Dit komt door een combinatie van een toename aan overheidsregels en oplopende kosten. En toch doen we het élk jaar met enorm veel drive en plezier vanuit onze missie ‘We staan samen voor toekomstmuziek in Zuid-Limburg’. De organisator achter Mama’s Pride is een stichting (Stichting Samenwerkende Muziekfestivals Limburg, een culturele ANBI) zonder winstoogmerk die volledig draait op de inzet van vrijwilligers.

Wat houdt ‘Vriend van Mama’s Pride’ in?
Je krijgt natuurlijk iets terug voor je support. Behalve het jonge Limburgse talent op het podium en de glimlach op het gezicht van duizenden jaarlijkse bezoekers, nodigen we je de avond vóór het festival uit voor een pre-party op het festivalterrein. Je krijgt een rondleiding waarbij we je de verandering (en dat zijn er dit jaar nogal wat) laten zien, ontvangt alvast een vriendenbandje voor het weekend en we proosten op de nieuwe editie. Ook ontvang je een unieke vriendengoodie (zeiden we Mama’s Pride sokken…?).

Word vriend van Mama’s Pride!