Nieuws

DJ Line-up Mama’s Pride 2022

De DJ line-up verdelen we dit jaar in een middag- en avondprogramma. Vinyl-dj 45 Frank neemt het middagprogramma voor zijn rekening met alleen maar toepasselijke 7″-inch singles uit zijn immense platenkast, terwijl de échte dance-liefhebber aan zijn trekken komt bij de Nomads in de avonduren!

DJ 45 Frank
Het schijnt dat zijn huis in Echt het bijna begeeft onder zijn vinyl-collectie van 30.000 platen. We hebben het over 7″inch dj 45Frank. Hij is kind aan huis op Mama’s Pride en legt graag even ‘Mama’ van Heintje op de Technics-platenspeler aan het begin van de dag zodat alle omwonenden weten dat het moederdag is. Of ‘Mama Mia’ van ABBA als het moet, al denken wij dat ‘Mother Mother’ van Tracy Bonham zijn voorkeur dan heeft. ‘Father & Friend’ van Alain Clark voorafgaand aan The Godfathers op zaterdag? Lijkt ons eerlijk gezegd niet. ‘Son of A Preacher Man’ voor SONS op zondag? We verwachten het niet, maar je weet het nooit bij Frank. ‘Father & Sons’ van Cat Stevens? Dat is dan wel weer een mooie, maar wie zijn wij om dat hier aan te vragen? DJ 45 Frank bepaalt, en wij luisteren en laten ons verrassen!

Nomads
Onder de naam Nomads draaien techno-veteranen Sounom & Sagou eens iets héél anders dan normaal. Dat deden ze vorig jaar tijdens onze zit-editie voor het eerst en – sorry, regels van de overheid – niemand kon blijven zitten. Dat smaakte zó naar meer dat we niet anders konden dan de twee heren terugvragen om in de avond-uren de perfecte festival-dance-soundtrack te verzorgen: Chemical Brothers, Daft Punk, Faithless en nog véél meer… Zitten is zó 2021. Het is tijd om weer te dansen in 2022!