Nieuws

Design Your Own Festival geeft Mama’s Pride kleur!

Vind jij dat het festivalterrein van Mama’s Pride festival wel wat (extra) kleur kan gebruiken? En heb je daar zelf ook de nodige ideeën over? Meld je dan nu aan voor ‘Design Your Own Festival’. In samenwerking met jongeren platform The Breakfast Club geeft popfestival Mama’s Pride de ruimte aan 10 creatievelingen om een werk te maken dat op 11 en 12 mei 2024 tijdens de 29e editie van Mama’s Pride op het festivalterrein wordt gepresenteerd.

Met ‘Design Your Own Festival’ krijgen 10 creatievelingen de mogelijkheid om zichzelf te presenteren tijdens Mama’s Pride Festival dat op 11 en 12 mei a.s. plaatsvindt in het Burgemeester Damenpark in Geleen. Deelnemers krijgen de vrijheid om een canvas te creëren ter grootte van een bouwhek binnen het thema ‘Muziek door de ogen van…’. Het is een open call voor iedereen; er zijn geen voorwaardes voor deelname. De organisatie, een samenwerking tussen jongeren platform The Breakfast Club en Mama’s Pride, zorgt voor de materialen en de werken blijven het eigendom van de maker.

The Breakfast Club
The Breakfast Club (BFC) is een jongeren platform voor creatievelingen uit Sittard-Geleen e.o. In juli 2023 opende het platform haar eigen locatie in het centrum van Sittard, The Breakfast Hub, een ontmoetingsplek voor jonge creatievelingen in de breedste zin van het woord. Het doel van het platform is om connecties te leggen tussen de meer dan 300 leden waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan om samen te werken, zichzelf te presenteren en ervaringen op te doen. Een van de vaste partners is popfestival Mama’s Pride, waarmee sinds 2022 wordt samengewerkt. Op Mama’s Pride host BFC een eigen stage met nieuwe elektronische muziek en hiphop en presenteert het platform creatief beeldend talent.

Aanmelden
Aanmelden voor ‘Design Your Own Festival‘ kan tot 8 januari a.s. via dit formulier of door een dm te sturen via de sociale media van The Breakfast Club. Voor iedereen die zich aanmeldt is er op woensdag 31 januari om 20:00 uur een voorlichtingsbijeenkomst in Cultuurcentrum The Breakfast Hub in Sittard. Dit is ook de locatie waar in maart en april de werken worden gecreëerd.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met The Breakfast Club via bfc.organisatie@gmail.com.