Nieuws

๐Ÿ—บ๏ธ Nieuwe terrein-indeling!

Twee nieuwe podia, vier barren, nog maar รฉรฉn in- en uitgang. Zo maar een paar veranderingen die je tijdens Mama’s Pride 2023 gaat tegenkomen. Wat mag je verwachten? En waarom? We lichten het graag even toe!

Nieuwe podia
Met de Volt Stage en Wilhelmina Stage voegen we twee nieuwe podia toe aan het festival waarmee we een plek voor nieuw Limburgs talent รฉn grotere variatie bieden. In de pauzes van de Geonius Main Stage is er programma op beide podia.

Eรฉn in- en uitgang
Iedereen betreedt het festivalterrein via de in- en uitgang aan de Beekhoverstraat, zoals te zien op onderstaande plattegrond. Direct na binnenkomst vind je de merchandise stand en kassa (alleen voor het aanschaffen van cashless kaarten, want we zijn cashless). Verderop aan de rechterzijde zijn de toiletten.

โคด๏ธ Grote dank aan onze sponsor Zuid Projecten voor het maken van deze plattegrond!

Gezelligheid bij Wilhelmina, Luna en Breakfast Club
Ga je na binnenkomst links (op de plattengrond rechtsboven), kom je bij het meest knusse stukje van Mama’s Pride 2023. Met de silent disco van de Breakfast Club, de Kids Area van Luna Events en het nieuwe Wilhelmina podium met heel veel gezellige, loestigeย en andere (te) gekke artiesten, zoals Karel (tip!). Een bar is nooit ver weg, want er zijn er twee en deze bevinden zich aan beide zijden van de Wilhelmina Stage.

Gebied rondom de vijver: Limburgs talent en food
Oรณk heel mooi wordt het gebied rondom de vijver (op de plattegrond linksonder). Voor het eerst betrekken we dit bij het festivalterrein. Tijdens vorige edities was dit nog backstage waar artiesten lekker konden loungen. In die nieuwe gebied spelen de Limburgse muziektalenten van Volt en Kunstbende Limburg, maar bevindt zich ook de Food Area met 8 foodtrucks en een zitgelegenheid. Er zijn ook twee barren zodat je niet helemaal naar de andere kant van het terrein hoeft als je dorst krijgt.

Mรฉรฉr horeca
Ja, vorig jaar was het op piekmomenten te druk bij onze enige bar. Dat moeten we toegeven en daarvan hebben we geleerd. Met vier barren op het terrein en een dubbel aantal meters uitgifte kom je dit jaar dus vรฉรฉl sneller aan de beurt. De grootste bar bevindt zich links van de Main Stage, de tweede links van de Volt Stage (achter de main stage). Bij de Food Area รฉn bij de Breakfast Club vind je nog twee kleine barren.

En de grote horeca tent dan…? De grote tent staat gewoon op de normale plek, maar heeft geen bar! Hij is open aan alle zijden en je kunt er schuilen voor de zon… of regen. Dat kan ook bij de grote stretchtent bij de Food Area, waar we een gezellige plek met zitjes inrichten.

Cashless
Ja, we houden vast aan cashless, want dat heeft veel voordelen, ook voor jou als bezoeker. Je betaalt gewoon met je pinpas (of smartphone), zowel bij onze barren als de foodtrucks, en blijft niet met een boel munten in je zak zitten na het festival. We kunnen op deze manier alle prijzen flexibeler instellen,ย  fris (โ‚ฌ 2,80) is bijvoorbeeld goedkoper dan bier (โ‚ฌ3,00), en dit geldt natuurlijk ook voor alle lekkernijen bij de foodtrucks. Ja, een rondje geven en allemaal een muntje bijleggen is wat moeilijker… Dat is een nadeel, maar het Tikkie is niet voor niks uitgevonden, toch? Of leg wat contant geld samen en koop een cashless kaart bij de kassa direct bij binnenkomst. ๐Ÿ’กIdee!

Veel veranderingen, niet? We hebben hier goed over nagedacht en hopen dan ook dat alles gaat werken zoals we dat bedoeld hebben. Mocht dat nu niet het geval zijn en je tips voor ons hebben, staan we daar zeker voor open via mail of een berichtje op onze socials.ย 

Team Mama’s Pride