Podiumvrees

Sittard-Geleen bruist van de talentvolle bands. Alleen, hoe kom je nu in godsnaam op een openlucht festival als Mama’s Pride terecht? Podiumvrees is de verbindende factor tussen een eerste optreden in de kroeg of jongerencentrum, een volgepakt poppodium Fenix en het einddoel; Mama’s Pride.

Elk jaar melden zich meer bands aan voor Podiumvrees, dé bandwedstrijd voor talent uit Sittard-Geleen, die ook in 2014 weer wordt georganiseerd. Dus schrijf je in en wie weet sta jij, net als Z3nith (2006), Siren (2007), Arkngthand (2008), Sir Wallace & the Coconuts (2009), Bite My Wire (2010), The Unofficials (2011), SixtyNine (2012) en All Downhill From Here (2013) binnenkort op hetzelfde affiche als bands The Selecter, Handsome Poets, Chef ‘Special, Alain Clark of Caro Emerald…

Podiumvrees 2014
In februari 2014 is het alweer tijd voor de achtste editie van Podiumvrees. Ook dit jaar bundelen de poporganisaties hun krachten om ook dit jaar een spetterende editie van Podiumvrees neer te zetten. Deze editie zal diverse podia in de hele gemeente Sittard-Geleen bezoeken. Podiumvrees richt zich op aanstormend live-talent uit de Westelijke Mijnstreek.

Podiumvrees is een gemeentelijk popconcours voor popbands/acts en individuele muzikanten en staat open voor alle popmuziekstijlen: pop, rock, blues, techno, metal, hardcore, dubstep, hiphop etc. De voorrondes van het popconcours vinden verspreid over drie locaties plaats in de gemeente Sittard-Geleen.

De hoofdprijs van Podiumvrees is een speelplek op het popfestival Mama’s Pride en professionele bandcoaching vanuit de Stichting Mama’s Pride!

Inschrijven en meer informatie via podiumvrees@mamaspride.nl