Nog twee nachtjes slapen…

Thursday, May 11, 2017 16:05
Posted in category Uncategorized
Comments Off on Nog twee nachtjes slapen…

… en dan is het weer feest in Geleen.

Vanwege het succes van eerdere edities begint Mama’s Pride al op zaterdagmiddag in plaats van ’s avonds. Geïnspireerd door Nick Cave en The Black Keys opent de Sittardse band Morgana’s Illusion het festival om 15:30 uur. Een uur later, om half 5 ’s middags betreedt Hot House and the Horns het podium. Originele Geleense bluesrock, ja, bestaan al 50 jaar, uit 1967. En dan van Geleen naar Twente.  Nee, we blijven gewoon in het Burgemeester Damenpark in Geleen, maar dan met hartstikke goede rock ’n roll.

Dat blijft uiteraard het hele weekend lang, tijdens Mama’s Pride. Met andere toppers zoals HAEVN en DeWolff. Maar ook sterke opkomende acts onder wie Tamino en Pink Oculus zijn van de partij en kunnen je nog wel eens verrassen.

Bovendien is er ook dit jaar voor de kinderen van alles te doen, is er een ‘silent disco’ en is Kunstbende aanwezig.

De temperaturen zijn hoog voor de tijd van het jaar. Zaterdag is er wel kans op een bui, maar geen nood: even schuilen in de grote horecatent is ook gezellig.

Nog twee nachtjes slapen, tot dan!

Both comments and pings are currently closed.