Veertig acts op Mama’s Pride komend weekend

Friday, May 12, 2017 13:01
Posted in category Uncategorized
Comments Off on Veertig acts op Mama’s Pride komend weekend

Tel eens mee.  Op de Rabobank Talent Stage staan op Mama’s Pride Festival​ dit jaar maar liefst 16 top acts uit buiten- en binnenland. Daarnaast presenteert Kunstbende Limburg​ dit weekend nog eens 13 mega-talenten op hun Kunstbende Limburg zomertour-podium.  En, alsof dat nog niet genoeg is, ons Poppodium Volt​ legt er daar nog eens een dikke 10 acts over heen in het Silent Disco-paviljoen. Onze echte-singeltjes-koning, de vertrouwde pauze-dj, beter bekend als 45Frank, rekenen we als 1 mee.

Dat zijn dus opgeteld 40 muziek-items. Wil je weten wie, wat, waar en hoe laat? Ga dan naar line-up 2017.

Both comments and pings are currently closed.