Mr. Polska & Major Tom maken affiche Mama’s Pride 2012 compleet!

Monday, April 2, 2012 12:05
Posted in category mmp2012

Met het bekendmaken van Mr. Polska en Major Tom als laatste acts op Mama’s Pride 2012, is het affiche compleet! Major Tom won onlangs Nu Of Nooit 2012 en deze band, met leden uit Oirsbeek en Stein, zal een van de weinige optredens in de regio geven alvorens ze op 25 mei Pinkpop openen. De altijd goedgemutste hip-hopper Mr. Polska zal op zondag 13 mei live te zien zijn in het Burgemeester Damenpark. Zal hij op geheel eigen wijze een pilsje gaan bestellen? net zoals hij afgelopen vrijdag tijdens het uitverkocht concert in poppodium NIEUWE NOR deed (zie clip hieronder)? ┬áDit kun je zelf ervaren door er bij te zijn op moederdag in Geleen…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.